Ολοκληρώθηκε ο ερανικός λογαριασμός για τον Παλαιστινιακό Λαό της Λωρίδας της Γάζας

Όπως είναι γνωστό οι φορείς ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-UNICEF- ΚΕΔΚΕ-ΕΝΑΕ-ΔΣΑ – ΙΣΑ-ΦΣΑ-ΓΣΕΒΕΕ-ΤΕΕ- ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ -ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών βοήθειας προς το δοκιμαζόμενο λαό της Λωρίδας της Γάζας πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία Τηλεμαραθώνιο στις 23/2/09.
Η άδεια του ερανικού αυτού λογαριασμού ολοκληρώθηκε στις 23/6/09, ημερομηνία κατά την οποία οι Τράπεζες έκλεισαν τους σχετικούς λογαριασμούς. Σύμφωνα με την ενημέρωση των τραπεζών το συνολικό ποσόν που συγκεντρώθηκε είναι 1.189.422,37 ευρώ.
Αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε το συνολικό ποσόν υποβλήθηκε αίτημα προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την έκδοση άδειας ανάληψης των χρημάτων και υλοποίησης του σκοπού του Τηλεμαραθώνιου.
Οι Πρόεδροι των Φορέων μας (ή εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους), θα καθορίσουν άμεσα τις σχετικές διαδικασίες διάθεσης των χρημάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας της μαρτυρικής Γάζας.
Η διαχείριση των χρημάτων θα γίνει με απόλυτο σεβασμό στο σκοπό του Τηλεμαραθώνιου, με πλήρη νομιμότητα και διαφάνεια και για κάθε βήμα ως την ολοκλήρωσή του, θα δίνεται αναλυτική και πλήρη ενημέρωση.
Η ΓΣΕΕ και οι Φορείς που συνεργάστηκαν γι’αυτό τον Τηλεμαραθώνιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες, τους φορείς και ιδιαίτερα τους μαθητές των σχολείων μας για την συγκινητική οικονομική συμβολή τους, στην συγκέντρωση των χρημάτων και στην πραγματοποίηση αυτού του ανθρωπιστικού σκοπού έμπρακτης αλληλεγγύης και βοήθειας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα