Απαράδεκτες προκλήσεις τραπεζιτών για την κατάργηση των ΣΣΕ και του ΟΜΕΔ

Η ΓΣΕΕ συμπαρατάσσεται και υποστηρίζει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις της ΟΤΟΕ για την απόκρουση της αντεργατικής και αντικοινωνικής συμπεριφοράς των τραπεζιτών.

Η δικαστική προσφυγή των προκλητικά ευνοημένων Τραπεζιτών με την οποία αρνούνται πεισματικά τις διαπραγματεύσεις με την ΟΤΟΕ για τη Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και το θεσμό του ΟΜΕΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο κοινωνικής αναλγησίας!

Την ίδια ώρα που οι Τραπεζίτες αρνούνται τις ΣΣΕ, τις βασικές και αναγκαίες αυξήσεις στους εργαζόμενους, μοιράζουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ bonus των παχυλά αμειβόμενων ηγετικών στελεχών και των ιδίων.

Η αδιαφορία και η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι στους Τραπεζίτες και κυρίως σε αυτούς τους οποίους η ίδια διορίζει, την καθιστά απόλυτα υπεύθυνη και συνένοχη για αυτή την αντεργατική συμπεριφορά.

Η ΓΣΕΕ και το σύνολο της κοινωνίας θα υπερασπιστούν δυναμικά και αποφασιστικά τους θεσμούς, το Σύνταγμα, τους Νόμους, τις ΣΣΕ και τον ΟΜΕΔ, με πρόσθετη παρέμβαση και παρουσία στα δικαστήρια της Ευελπιδων την Πέμπτη 20 Αυγούστου, όπου εκδικάζεται η προσφυγή των Τραπεζιτών κατά της ΟΤΟΕ και του ΟΜΕΔ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα