Συναντήσεις και Δραστηριότητες της ΓΣΕΕ

Ενόψει των κινητοποιήσεων και δράσεων της ΓΣΕΕ (τόσο κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ στις 5/9/09 στη Θεσ/νίκη όσο και μετά) η Συνομοσπονδία θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους Πολιτικούς φορείς της χώρας και την Κυβέρνηση.
Στα πλαίσια αυτά προγραμματίστηκαν και θα πραγματοποιηθούν οι εξής συναντήσεις:
1.                             Την Τρίτη 25/8/09 και ώρα 10.00 με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚκ. Γ.Παπανδρέου στα γραφεία του κινήματος (Ιπποκράτους).
2.                             Την ίδια μέρα (25/8/09) και ώρα 12.00 με τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ.Παπαθανασίου στο ΥΠΕΘΟ (Πλ. Συντάγματος)
Οι εργαζόμενοι που υφίστανται μια πρωτοφανή επίθεση στα εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά και κοινωνικά τους δικαιώματα είναι αποφασισμένοι να εντείνουν τη πάλη και τη δράση τους ώστε να μην πληρώσουν αυτοί τα “σπασμένα” της κρίσης και της οικονομικής πολιτικής.
Το πλαίσιο των συζητήσεων θα είναι οι απαιτήσεις και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων για την αναστροφή της ασκούμενης πολιτικής, τη δίκαιη διανομή και αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου, την ενίσχυση της απασχόλησης και της ανάπτυξης της χώρας, την προστασία και ενίσχυση των εργασιακών, ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων. 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα