ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ «ΑΔΟΞΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

28/1/20

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ «ΑΔΟΞΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η ΓΣΕΕ χαιρετίζει μία ακόμη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, που έρχεται να αποδείξει τις μεθοδεύσεις του ψεύδους και της λάσπης που εξαπολύει το ΠΑΜΕ κατά εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Πατρών, αρχειοθέτησε μήνυση που υπέβαλε ο αποκαλούμενος Πρόεδρος της παράνομης Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας (παράνομη σύμφωνα με δικαστική απόφαση) κατά της τέως Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Σταυρούλας Νικολάου, γιατί όπως ο ίδιος υποστήριζε εκλέχθηκε ενώ ήταν συνταξιούχος.

Η εισαγγελέας έκρινε ότι ουδέποτε εξέλειπε από το πρόσωπο της συναδέλφου η ιδιότητα του ασφαλισμένου μισθωτού και κατ΄επέκταση διατηρεί την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικής οργάνωσης, έχοντας το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Τώρα το ΠΑΜΕ τι έχει να πει που κατέρρευσε μία ακόμη σκευωρία του;

Τι έχει να πει για το ρατσιστικό κρεσέντο του και την αθλιότητα  να δημοσιοποιήσει ακόμη και προσωπικά ιατρικά δεδομένα της συναδέλφου τα οποία η ίδια δεν χρησιμοποίησε ποτέ για προσωπικό της όφελος;

Συνεχίζοντας την ίδια πρακτική το μόνο που καταφέρνει το ΠΑΜΕ είναι να συνεχίζει και το διασυρμό του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚοινοποιήστεShare on Facebook