Εκθεση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για την Ελληνική Οικονομία & την Απασχόληση έτους 2011

Σε σύσκεψη των συνδικαλιστικών στελεχών και σε συνέντευξη τύπου της ΓΣΕΕ και του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ παρουσιάστηκαν σήμερα Πέμπτη 8/9/2011 η Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία κ την Απασχόληση Έτους 2011 του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.
Η έκθεση – μελέτη του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ αποτελεί διαχρονικά ένα υπερ-πολύτιμο εργαλείο γνώσης για όλους με συμπεράσματα, επιχειρήματα και τεκμηριώσεις που συμβάλλουν στις δράσεις και τις διεκδικήσεις της ΓΣΕΕ και των Συνδικάτων αλλά και σε προτάσεις προς τα πολιτικά κόμματα και τους φορείς.
Ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της ύφεσης, της ανεργίας, της περικοπής των οικονομικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων και συνταξιούχων, η έκθεση ενισχύει τη θέση των Συνδικάτων, για τη διεκδίκηση ενός διαφορετικού μείγματος οικονομικής πολιτικής που θα υπερβαίνει τα δεσμά και τις προβλέψεις του Μνημονίου και των Νεοφιλελεύθερων πολιτικών που επιβάλλονται στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρ. Ένωσης.
Μπορείτε να αναζητήσετε την Έκθεση 2011 αναλυτικά στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.gsee.gr και www.inegsee.gr.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα