Εμμονή σε αδιέξοδες και χρεοκοπημένες πολιτικές

H ΓΣΕΕ εκφράζει τη ριζική και έντονη διαφωνία της για το σύνολο των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ιδιαίτερα αυτό της έκτακτης εισφοράς των ακινήτων ακόμα και των μικροϊδιοκτητών, γιατί επιφέρουν τεράστια αφαίμαξη πόρων από το πενιχρό οικογενειακό εισόδημα και από την πραγματική οικονομία η οποία βρίσκεται σε τεράστια ύφεση, με αποτέλεσμα την έκρηξη της ανεργίας.

Η Κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί, ότι η συνεχιζόμενη συμπίεση του βιοτικού επιπέδου μισθωτών, συνταξιούχων μη εχόντων και κατεχόντων, είναι μια αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική για την κοινωνία και την οικονομία, γι’ αυτό πρέπει να αναζητήσει πόρους από τους οικονομικά ισχυρούς, τους φοροκλέπτες και φοροδιαφεύγοντες.

Η δογματική εμμονή και οι εκβιαστικές απαιτήσεις των δανειστών στις πολιτικές λιτότητας και συμπίεσης του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, όχι μόνο δεν βοηθούν τη χώρα για την έξοδο από την κρίση και το χρέος απεναντίας οδηγούν στη χρεοκοπία της κοινωνίας και της οικονομίας, αλλά συνολικά και της Ευρωζώνης.

Η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους τόσο σε εθνικό όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο θα εντείνουν την πάλη και τον αγώνα για την ανατροπή αυτών των καταστροφικών Νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα