Οικονομική βοήθεια της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στα πλαίσια του πολύπλευρου κοινωνικού τους ρόλου, συγκέντρωσαν χρήματα για την έμπρακτη αλληλεγγύη και βοήθεια προς του πυρόπληκτους συμπολίτες μας της Εύβοιας, της Ηλείας και της Αρκαδίας.

Οι εργαζόμενοι παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κατέθεσαν απ΄το υστέρημα τους, οικονομική βοήθεια για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα κατανεμηθεί ισόποσα στις 3 Τοπικές Ενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων, για να αξιοποιηθούν προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας από τους εκλεγμένους Τοπικούς Συλλογικούς Φορείς.

Για το σκοπό αυτό την Παρασκευή 30/1/09 και ώρα 13.00 θα παραδοθεί από τα Προεδρεία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ η σχετική επιταγή στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Εύβοιας (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου – Δήμου Χαλκιδέων- Χαλκίδα).

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στα πλαίσια του θεσμικού και κοινωνικού τους ρόλου θα συνεχίσουν τέτοιες πρωτοβουλίες υποστήριξης συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους συμπολίτες και συνανθρώπους μας που συνεχίζουν να έχουν τεράστιες ανάγκες, από τις πυρκαγιές του 2007.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα