Τριμερής συνάντηση για τη FRIGO-GLASS

Η ΓΣΕΕ , το Ε.Κ. Πάτρας, η ΠΟΕΜ και το Σωματείο Εργαζομένων της FRIGO- GLASS, θα πάρουν μέρος στη Τριμερή Συνάντηση που θα γίνει αύριο Παρασκευή 30/1/09 και ώρα 12.00 στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας ( Πειραιώς 40).
Όπως είναι γνωστό η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να πραγματοποιήσει 120 απολύσεις εργαζομένων. Το Συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, απορρίπτει κατηγορηματικά την πολιτική των απολύσεων και της ανεργίας που βιώνουμε με αυξανόμενο και ανησυχητικό τρόπο το τελευταίο διάστημα.
Απαιτούμε από την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο όχι μόνο να μην εγκρίνουν τέτοια απαράδεκτα εργοδοτικά αιτήματα ομαδικών απολύσεων, διαθεσιμοτήτων ή δήθεν προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου αλλά απεναντίας με συγκεκριμένα και αποφασιστικά αναπτυξιακά και οικονομικά μέτρα να επιβάλουν τη διατήρηση ΟΛΩΝ των θέσεων εργασίας ή και την αύξηση τους.
Διαφορετικά η ΓΣΕΕ και το σύνολο του Συνδικαλιστικού Κινήματος είναι αποφασισμένο να διεκδικήσει αγωνιστικά, τα εργασιακά και οικονομικά δικαιώματα των εργαζομένων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα