Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ

Η ΓΣΕΕ χαιρετίζει τον Αγώνα των Εργαζομένων στον ΟΤΕ, οι οποίοι συνεχίζουν να αντιδρούν στο ξεπούλημα και τον αφελληνισμό των Ελληνικών Τηλεπικοινωνιών. Με τη σημερινή κινητοποίησή τους ανέτρεψαν την «πανηγυρική» γενική συνέλευση του ΟΤΕ με την πρώτη επίσημη συμμετοχή του νέου ιδιοκτήτη της Deutsche Telekom.

Παρά το γεγονός της προσφυγής της Διοίκησης του ΟΤΕ στα Δικαστήρια και την άμεση έκδοση της απόφασης και τη κήρυξη της απεργίας ως «παράνομης», οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους, πραγματοποίησαν την απεργία συνεχίζοντας τον αγώνα και τις αντιδράσεις τους και ακύρωσαν τη σημερινή Γενική Συνέλευση ενθρόνισης της D. Telekom.

Οι επιχειρήσεις Τηλεπικοινωνιών, Ενέργειας, Ταχυδρομείων, Αεροδρομίων, Ο. Αεροπορίας, Αερομεταφορών, ΟΛΠ, ΟΛΘ, κ.α. ως επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα για την ανάπτυξη και την οικονομία της χώρας μας δεν εκποιούνται και δεν χαρίζονται από κανέναν.

Η ΓΣΕΕ και το σύνολο του Συνδ. Κινήματος της χώρας είναι αποφασισμένο να συνεχίσει και να εντείνει τον αγώνα για να ανατρέψει αυτή την πολιτική εκποίησης του δημόσιου πλούτου και των επιχειρήσεων κοινωνικού συμφέροντος.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα