Αντεργατικό παραλήρημα

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την πλήρη απογοήτευσή της απ’ τις δηλώσεις και εξαγγελίες του κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ τόσο για τα πεπραγμένα, όσο και για τα μελλούμενα. Ακόμα και τώρα παραμένει δογματικά προσκολλημένος στο νεοφιλελεύθερο μοντέλο της πολιτικής του που τόσα δεινά προκάλεσε στην κοινωνία και την οικονομία.

Αντί να ζητήσει ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους Εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους και τους Ανέργους για την άδικη αντεργατική και αντικοινωνική πολιτική που εφάρμοσε όλα αυτά τα χρόνια, ετοιμάζει και διακηρύσσει νέα εξοντωτικά μέτρα δηλαδή ζητά από τους εργαζόμενους να περάσουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους! Έλεος πια!

Οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν την συνέχιση αυτής της καταστροφικής πορείας προς την εξαθλίωση, τη φτώχεια, την ανεργία και την ύφεση.

Παλεύουν και διεκδικούν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των Νεοφιλελεύθερων πολιτικών και την εφαρμογή μιας ριζικά διαφορετικής πολιτικής που θα εξασφαλίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη, την απασχόληση, την ευημερία, την συνολική αναβάθμιση της θέσης των εργαζομένων και τη δίκαιη διανομή και αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα