Συλλαλητήριο 5/9/2009 – Περιοδείες ΓΣΕΕ – ΕΚΘ σε χώρους εργασίας.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων για την συμμετοχή στο αγωνιστικό συλλαλητήριο της Γ.Σ.Ε.Ε. που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 5/9 και ώρα 18:30 στο άγαλμα Βενιζέλου.
Σήμερα, Παρασκευή 4/9 το προεδρείο της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ πραγματοποίησαν συναντήσεις και συγκεντρώσεις σε χώρους εργασίας, όπως ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ, κλπ. Ειδικότερα στην ΕΥΑΘ σε συγκέντρωση των εργαζομένων που έγινε στα κεντρικά γραφεία, αναδείχθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης και ενίσχυσης του δημόσιου και κοινωφελούς έργου της εταιρείας, καταγγέλθηκε η κυβερνητική απόφαση ξεπουλήματος της και εκφράστηκε η αποφασιστικότητα των εργαζομένων να συνεχίζουν τον αγώνα για να ανατρέψουν αυτή την εγκληματική πολιτική απόφαση για τους εργαζόμενους και για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
Στην ΕΛΒΟ συζητήθηκαν τα σοβαρότατα προβλήματα των εργαζομένων στην εταιρεία που προκαλούνται από τα πολιτικο-οικονομικά «παιχνίδια» και δηλώθηκε η συνέχιση του αγώνα για την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, την ενίσχυση και την ανάπτυξη της εταιρείας που είναι στρατηγικής σημασίας για τα εθνικά συμφέροντα και την εθνική οικονομία. Η Θεσσαλονίκη αλλά και όλη η χώρα δεν αντέχει άλλα λουκέτα , ανεργία, φτώχεια και εξαθλίωση.
Απ’ όλους τους χώρους εργασίας που επισκέφθηκαν τα κλιμάκια της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ, οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους για τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων το Σάββατο 5/9, ώρα 18:30, Aγαλμα Βενιζέλου προκειμένου και εν μέσω προεκλογικής περιόδου να καταστεί σαφές ότι οι πολιτικές που ασκήθηκαν πρέπει τώρα να ανατραπούν και δια παντός να εγκαταλειφθούν.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα