1η ΜΑΗ – Γενική Απεργία

Η ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες εντείνουν τις πρωτοβουλίες και τις εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των εργαζομένων στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 1ης ΜΑΗ σε όλη τη χώρα.
Η κεντρική Απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ & του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και η συναυλία της Αθήνας θα γίνει στις 10:30π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.
Οι εργαζόμενοι όλης της χώρας θα διαδηλώσουν και θα διαμαρτυρηθούν για τις ασκούμενες νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που οδηγούν τους εργαζόμενους και τους πολίτες στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση και θα απαιτήσουν να μην πληρώσουν αυτοί την κρίση.
Το αναλυτικό πλαίσιο διεκδικήσεων και αιτημάτων των εργαζομένων είναι το ίδιο πλαίσιο που πρόβαλαν και διεκδικήσαν με τη Γενική Απεργία στις 2 Απριλίου 2009, με το οποίο εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα απέργησαν όπως θα κάνουν και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1η ΜΑΗ.

Τα ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΪ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας για την μεταφορά των πολιτών στην απεργιακή συγκέντρωση και δεν θα λειτουργήσουν από έναρξη βάρδιας έως 08:00π.μ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Το ΜΕΤΡΟ θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας έως 09:00 και από τις 23:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Ο ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) θα πραγματοποιήσει 24ωρη Απεργία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα