Προκλητικές και Παράνομες Απολύσεις στην

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την προκλητική, απαράδεκτη και εκβιαστική συμπεριφορά της κοινοπραξίας «Ολυμπία Οδός» (Κατασκευή Αυτοκινητόδρομου Ελευσίνας-Τσακώνας), της οποίας οι εταιρείες που την συναποτελούν πραγματοποιούν καθημερινά απολύσεις εργαζομένων.

Η κοινοπραξία που έχει προκλητικότατα ευνοηθεί με μια σειρά από όρους αλλά και με την προείσπραξη υψηλότατων διοδίων, θα ‘πρεπε να είναι πιο σεμνή και ευαίσθητη προς τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

Αντιθέτως, απολύει καθημερινά εργαζόμενους όπως έκανε η συμμετέχουσα εταιρεία VINCI, η οποία απέλυσε 27 και σχεδιάζει την απόλυση άλλων 40 εργαζομένων.

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του ΕΚ Πάτρας, των εργαζομένων του σωματείου η «ΓΑΛΑΡΙΑ» και όλων των εργαζομένων στη κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα, για τη διασφάλιση ΟΛΩΝ των θέσεων εργασίας.

Καλούμε την κοινοπραξία και ειδικότερα την εταιρεία VINCI, να ανακαλέσουν άμεσα τις απολύσεις, καθώς επίσης και τα Υπουργεία Εργασίας και Υποδομών να παρέμβουν, ώστε να ακυρωθούν οι εκβιαστικές συμπεριφορές της κοινοπραξίας «Ολυμπία οδός».

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

ΚοινοποιήστεShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print