ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

                                                                                3.12.15

                                                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

H ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους, έδωσαν σήμερα, με ενωτική και μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία και θα συνεχίσουν να δίνουν, αγωνιστική απάντηση σε κυβέρνηση και δανειστές, οι οποίοι επιμένουν στην ίδια ανάλγητη και καταστροφική πολιτική .

Με βασικό σύνθημα «Όσο οι κυβερνώντες δεν καταλαβαίνουν τόσο οι εργαζόμενοι στους δρόμους θα βγαίνουν» χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, νέες και νέοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος, αλλά και στα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν τα Εργατικά Κέντρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Οι απεργοί και οι διαδηλωτές διατράνωσαν την αντίθεσή τους στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που καταστρέφουν τα ασφαλιστικά ταμεία, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο  τους πιο αδύναμους, εξαθλιώνουν  κοινωνία και οικονομία.

Μετά τις ομιλίες των συνδικαλιστικών εκπροσώπων στην πλατεία Κλαυθμώνος, πραγματοποιήθηκε πορεία όπου αντιπροσωπεία  επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια  στις πολιτικές οι οποίες καταστρέφουν την κοινωνική ασφάλιση, αυξάνουν την ανεργία, ανακυκλώνουν την ύφεση και έχουν μετατρέψει την οικονομική κρίση σε ανθρωπιστική.

Όσο Κυβέρνηση και δανειστές εμμένουν σε μέτρα που  φορτώνουν τα βάρη στα μόνιμα υποζύγια τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, όσο επιδεικνύουν προσήλωση στην εφαρμογή υφεσιακών πολιτικών που διώχνουν από τη χώρα τους νέους και τις νέες, τόσο ο αγώνας θα συνεχίζεται με κάθε μέσο και τρόπο.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Επισυνάπτεται το ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΣΕΕ Γ καθώς και η ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ 3 12 2015

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα