Η ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

H ΓΣΕΕ στηρίζει και υποστηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης να απαξιώσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κατά τη συνήθη τακτική και πρακτική της με τις επιχειρήσεις που στοχεύει να αποκρατικοποιήσει, έχουν έναν και μόνο σκοπό. Το ξεπούλημα μιας σύγχρονης τράπεζας προς όφελος του ιδιωτικού κερδοσκοπικού κεφαλαίου.

Η Συνομοσπονδία εκφράζει την έντονη και ριζική διαφωνίας της στις σχεδιαζόμενες μαζικές ιδιωτικοποιήσεις, στις εκποιήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών και ειδικότερα των στρατηγικού χαραχτήρα επιχειρήσεων που σημειωτέων είναι και κερδοφόρες.

Οι προθέσεις είναι πλέον εμφανείς και με την Αγροτική τράπεζα αλλά και με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Η απάντηση των συνδικάτων στην πολιτική απαξίωσης και ξεπουλήματος θα είναι άμεση και η πρόταση, η πλέον συμφέρουσα επιλογή για τη κοινωνία, την οικονομία για τους εργαζόμενους είναι η δημιουργία ενός δημόσιου ισχυρού πόλου στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει και θα εντείνει τον αγώνα για τη διασφάλιση των δημοσίων αγαθών και υπηρεσιών και για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων που πλήττονται όλο και περισσότερο από τις άδικες και αναποτελεσματικές πολιτικές κυβέρνησης και τρόικας. Η απάντηση θα δοθεί και στο μαζικό συλλαλητήριο των συνδικάτων στις 8 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα