Συμπαράταξη της ΓΣΕΕ στην Απεργία της Π.Ο.Σ

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την πλήρη υποστήριξη και συμπαράταξη στον αγώνα και στα αιτήματα των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ)και εργαζόμενων στον ΟΣΕ.
Ο Αγώνας αυτός και οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν την υποστήριξη και αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων της χώρας και της κοινωνίας, για να αποκρουστεί η πολιτική των ομαδικών απολύσεων των εργαζομένων και οι προσπάθειες διάλυσης των Ελληνικών Σιδηροδρόμων.
Ιδιαίτερα στη σημερινή περίοδο της κρίσης για την οποία η πολιτική των άκρατων ιδιωτικοποιήσεων και του Νεοφιλελευθερισμού έχει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τα τραγικά δεινά που έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους και στην κοινωνία θα έπρεπε να έχουν κάνει τους Κυβερνώντες πιο προσεκτικούς, πιο σοφούς ώστε να’χουν αναθεωρήσει την πολιτική τους!
Η ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τον αγώνα για τη διασφάλιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των μεταφορών για την ισχυροποίηση του ΟΣΕ και τη διασφάλιση των εργασιακών, ασφαλιστικών και οικονομικών δικαιωμάτων των εργαζομένων σε αυτόν.