Έγκριση σπιτιού για την Κων/να Κούνεβα

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει σταθερά και έμπρακτα τα προβλήματα και τις ανάγκες της συν. Κων/νας Κούνεβα, η οποία δέχτηκε δολοφονική επίθεση χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν εντοπιστεί και τιμωρηθεί οι ένοχοι.
Η τραγική αυτή υπόθεση ανέδειξε και στην κοινή γνώμη, την εργασιακή βαρβαρότητα στο χώρο των καθαριστριών και των ελαστικών μορφών εργασίας, οι οποίες ήταν και είναι στην απόλυτη προτεραιότητα της ΓΣΕΕ, για ριζική αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και των εργολαβιών σύμφωνα με τις προτάσεις της ΓΣΕΕ, του ΕΚΑ, της ΟΙΥΕ και των σωματείων μελών.
Ειδικότερα για την Κων/να παραμένει διαρκής και απαράγραπτη απαίτησή μας για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, για την όσο το δυνατόν καλύτερη ιατρική αντιμετώπισή των προβλημάτων υγείας και για τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη της ίδιας και της οικογένειάς της.
Στα πλαίσια των ανωτέρω και μετά από αίτημα και απαίτηση της ΓΣΕΕ και των εκπροσώπων μας στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) εγκρίθηκε η κατ ’εξαίρεση αγορά και διάθεση στην Κων/να Κούνεβα, σπιτιού 100 m2 (στην ίδια περιοχή που διαμένει σήμερα).
Η ΓΣΕΕ και το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, προωθεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα των εργαζομένων με τεκμηριωμένο, ολοκληρωμένο, συλλογικό και αποφασιστικό τρόπο που παράγουν αποτελέσματα και δίνουν λύσεις στα μέλη του.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα