Μέτρα ΣΟΚ για τους Εργαζόμενους από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας

Η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις της ΓΣΕΕ για τη δραματική επιδείνωση των οικονομικών μεγεθών της Ελληνικής Οικονομίας απογοητεύει όμως τους πάντες με τις προτεινόμενες και επαναλαμβανόμενες συνταγές οι οποίες θα διευρύνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση τη φτώχεια, την εξαθλίωση και ουσιαστικά θα οδηγήσουν στην εξόντωση των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Οι προτάσεις και τα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτα, αντικοινωνικά, αντεργατικά αλλά και αναποτελεσματικά γιατί κινούνται στην ίδια Νεοφιλελεύθερη λογική που δημιούργησε την κρίση (ιδιωτικοποιήσεις, λιτότητα, ασφαλιστικό, απολύσεις, εμπορευματοποίηση δημοσίων αγαθών)!.

Αν τα προτεινόμενα μέτρα γίνουν αποδεκτά από την κυβέρνηση τότε θα μπορούσε να πει κανείς ότι: Μπορεί η εγχείρηση να πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε!

Οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα σπασμένα κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας. Απαιτούν ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίζουν να πληρώνουν τα «σπασμένα» μιας άκρατης Νεοφιλελεύθερης και μονεταριστικής πολιτικής που δυστυχώς προτείνεται να εφαρμοσθεί και για την επόμενη 3ετία!

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα