Συνάντηση ΓΣΕΕ με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Τη ΓΣΕΕ επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 25/2/09 αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από την πολιτική εκπρόσωπο για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου και τον εισηγητή και αναπληρωτή εισηγητή του ΚΤΕ Απασχόλησης κ.Χ.Χάιδο & Μ.Τιμοσίδη και συναντήθηκαν με την Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν αυτή τη περίοδο τους εργαζόμενους όπως εισοδήματα, ασφάλιση, εργασιακά δικαιώματα κ.α. και κυρίως το μέγα θέμα της ανασφάλειας της εργασίας, των απολύσεων, της ανεργίας.
Στη συζήτηση διαπιστώθηκαν σημαντικές συμπτώσεις θέσεων και απόψεων στα θέματα επαναρύθμισης και ελέγχου των εργασιακών σχέσεων και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων καθώς και στο ότι την οικονομική κρίση δεν πρέπει και δεν μπορούν να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι.
Η ΓΣΕΕ έχει ξεκάθαρες και οριοθετημένες θέσεις για αυτά τα μεγάλα εργασιακά και κοινωνικά ζητήματα και τα οποία είναι αποφασισμένη να τα προωθήσει και αγωνιστικά το επόμενο διάστημα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα