ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΕ

19/3/2007

ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ – ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον δίκαιο αγώνα και το αίτημα των εργαζομένων στην εταιρεία του ομίλου WACKENHUT οι οποίοι εδώ και τρεις (3) μήνες εμπαίζονται προκλητικά από κυβέρνηση και εργοδοσία. Κατά τη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, η εργοδοσία με παράσταση και παρουσία του εκπροσώπου του Δ.Αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος», ζήτησαν και έλαβαν αναβολή της εκδίκασης, με αποτέλεσμα να παρατείνεται το αδιέξοδο και η ανεργία των συναδέλφων μας.

Παρά τις υποσχέσεις και ανέξοδες «δεσμεύσεις» της Κυβέρνησης για παρέμβαση και επαναπρόσληψη των 109 παράνομα και αδικαιολόγητα απολυθέντων-εργαζομένων στο Δ. Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν κινείται απολύτως τίποτα, δεν διαφαίνεται καμιά προοπτική λύσης με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βιώνουν την παρατεταμένη ανεργία!! Απεναντίας, αποκαλύπτεται μια απαράδεκτη και ύποπτη σύμπλευση Αεροδρομίου και ιδιώτη εργοδότη.

Η συμπεριφορά και η πλήρης αδιαφορία του εποπτεύοντος το ΔΑΑ υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι μνημειώδης και προκλητική!!

Η ΓΣΕΕ συντάσσεται πλήρως με τον αγώνα και το αίτημα των εργαζομένων, ΑΠΑΙΤΕΙ από την κυβέρνηση την ανάληψη της ευθύνης της, την παρέμβαση της στην πολυεθνική WACKENHUT με τα χιλιάδες έργα του Δημοσίου και την άμεση επαναπρόσληψη των 109 συναδέλφων.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚοινοποιήστεShare on Facebook