Η ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι είναι αποφασισμένοι και θα διεκδικήσουν και απεργιακά στις 10 Δεκεμβρίου 2008, την πραγματική μείωση της ανεργίας, το πάγωμα των απολύσεων και την ενίσχυση της απασχόλησης

Η ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι είναι καθημερινά στους δρόμους και στον αγώνα για να αποτρέψουν τις απολύσεις και τη διόγκωση της ανεργίας από τη συνεχιζόμενη αποβιομηχάνιση σε όλους τους κλάδους (οικοδομή, τουρισμός, βιομηχανία κ.α.) και σε όλη τη χώρα (με ιδιαίτερη επίπτωση στη Β. Ελλάδα).

Ω του θαύματος όμως η ΕΣΥΕ ανακοίνωσε χτες νέα μείωση της ανεργίας! Το μόνο “νούμερο” και ποσοστό που μειώνεται σε αυτή τη χώρα των “θαυμάτων” είναι αυτό της ΕΣΥΕ για την ανεργία.

Όταν σε όλη τη χώρα, η αγορά στενάζει, επιχειρήσεις κλείνουν και εργαζόμενοι απολύονται, η Κυβέρνηση και η ΕΣΥΕ με στατιστικές αλχημείες μετατρέπει τις επιθυμίες της σε “ποσοστά της ανεργίας”.

Η ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι είναι αποφασισμένοι και θα διεκδικήσουν και απεργιακά στις 10 Δεκεμβρίου 2008, την πραγματική μείωση της ανεργίας, το πάγωμα των απολύσεων και την ενίσχυση της απασχόλησης.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα