Έρευνα της ΓΣΕΕ για τις Εκπαιδευτικές Ανισότητες

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και το ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ παρουσίασαν σήμερα στο Ξενοδοχείο ATHENS PARK HOTEL τα αποτελέσματα μελέτης που διενήργησε το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ της ΓΣΕΕ με αντικείμενο τα βασικά μεγέθη της ελληνικής εκπαίδευσης σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια βαθμίδα.

Η μελέτη ανέδειξε τη σημασία των βασικών μεγεθών της εκπαίδευσης (Χρηματοδότηση, Υποδομές, Προσωπικό, Επίδοση και Σχολική Διαρροή των μαθητών,) σε όλες τις βαθμίδες, και τομείς ευθύνης (Δημόσιος & Ιδιωτικός) και στις κατηγορίες σχολείων (Ημερήσια-Νυχτερινά) της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η κα. &#902ννα Διαμαντοπούλου – Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων, πολιτικών κομμάτων, εκπαιδευτικών φορέων, καθώς και τα μέλη του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας.

Επισυνάπτονται τα Γενικά Συμπεράσματα της Μελέτης και η Ομιλία του Προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου. Για το σύνολο της μελέτης και περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονικό κόμβο του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ www.kanep-gsee.gr 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα