ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ – ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ || No2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1/4/19

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ- ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

H ΓΣΕΕ  συνεχίζει τη δημοσιοποίηση των βίντεο υπό τον τίτλο «ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ –ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ». Η Συνομοσπονδία αναρτά τα σχετικά βίντεο στο κανάλι της στο Youtube  και στις σελίδες της στα social media με στόχο να αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι σταψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ.

Και το δεύτερο βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί παρακάτω:

 

Ακολουθεί και το κείμενο του δεύτερου βίντεο.

VIDEOSPOT No2

ΕΙΠΑΝ: «Έξω οι εργοδότες από τα Σωματεία»

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι κανένας σύνεδρος της ΓΣΕΕ δεν είναι «εργοδότης». Όλοι οι αντιπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών μελών της ΓΣΕΕ είναι εκλεγμένοι μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και είναι εργαζόμενοι με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας, όπως ο νόμος και το καταστατικό της ΓΣΕΕ ορίζουν.

Η πολιτική αντίθεση του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) για τη συμμετοχή ανθρώπων που είτε κατέχουν ως εκπρόσωποι των εργαζομένων θέσεις σε Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών κυρίως κοινής ωφέλειας, είτε προήχθησαν σε θέσεις προϊσταμένων…τυριών και αλλαντικών σε κάποιο Super Market, δεν δικαιολογεί ούτε τις αυτοδικίες, ούτε τις στοχοποιήσεις που μετέρχεται το ΠΑΜΕ κατά προσώπων.

Το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) στοχοποιεί με βία όσους άνδρες και γυναίκες συνδικαλίζονται και έχουν εξελιχθεί στη δουλειά τους. Θέλει εργαζόμενους και εργαζόμενες χωρίς καμία εργασιακή πρόοδο, χωρίς αναγνώριση της προϋπηρεσίας, των ικανοτήτων και της εμπειρίας τους.

Πάνω απ’ όλα υπερέχει ο νόμος και το καταστατικό.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

#terma_pia_ta_psemata #mono_alitheies

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα