ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ – ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ || No1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1/4/19

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ- ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

 

Η ΓΣΕΕ θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ και με στόχο να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν ενόψει και του 37ου Συνεδρίου της, προχωρά σε ενημερωτική καμπάνια μέσα από το κανάλι της στο youtube  και από τις σελίδες της στα social media.

Η Συνομοσπονδία δίνει σταδιακά στη δημοσιότητα πέντε βίντεο υπό τον τίτλο «ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ – ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

Το πρώτο βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί παρακάτω :

Ακολουθεί και  το  κείμενο του πρώτου βίντεο.

VIDEOSPOT No1

 

ΕΙΠΑΝ: «Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ πήγαν για διακοπές στο συνέδριο, τρωγόπιναν χαβιάρι και σαμπάνιες σε τουριστικά θέρετρα, απολάμβαναν τζακούζι και πισίνες, με τα λεφτά των εργαζομένων και την πέρασαν φίνα».

 

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι οι εκλεγμένοι σύνεδροι της ΓΣΕΕ δεν άφησαν τις δουλειές τους και τα σπίτια τους για να πάνε … διακοπές.

Πήγαν στην πόλη της Καλαμάτας για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο 37ο συνέδριο.

Προπηλακίστηκαν, τραμπουκίστηκαν και παρεμποδίστηκαν στην άσκηση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων από  μεταφερόμενες «δυνάμεις του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ).

Οι σύνεδροι διέμειναν σε 3 κλειστά για τη χειμερινή σεζόν ξενοδοχεία, τα οποία είχαν τις κατάλληλες υποδομές (κλίνες και συνεδριακούς χώρους) για να φιλοξενήσουν ένα τόσο μεγάλο συνέδριο, με πολύ χαμηλό βεβαίως κόστος.

Το πιο «πολυτελές» ξενοδοχείο εκ των τριών ήταν το «Filoxenia», στο οποίο είχαν καταλύσει οι σύνεδροι της παράταξης ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) και οι «φιλοξενούμενοι» κομματικοί «φίλοι» τους, οι οποίοι σιτίζονταν και διέμεναν στις εγκαταστάσεις, χρεώνοντας τους λογαριασμούς στη ΓΣΕΕ.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

#terma_pia_ta_psemata #mono_alitheies

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα