Με την αστυνομία και τις συλλήψεις δεν ασκείται πολιτική

Η Γ.Σ.Ε.Ε. καταδικάζει απερίφραστα τη χρησιμοποίηση των δυνάμεων ασφαλείας προκειμένου η Κυβέρνηση να κάμψει συνδικαλιστικές δράσεις και αντιδράσεις στην εφαρμοζόμενη πολιτική των «χαρατσιών» και της λιτότητας.
Η κατασταλτική και δικαστική αντιμετώπιση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και των συνδικαλιστών σε μία περίοδο καταιγισμού επώδυνων μέτρων που οδηγούν σε γενικευμένη οικονομική αποδυνάμωση και κοινωνική υποβάθμιση, είναι το λιγότερο προκλητική.
Η «ευαισθησία» που επιδεικνύουν οι Αρχές κάθε είδους στη διασφάλιση της «τάξης» απέναντι στις συλλογικές αντιδράσεις εξανεμίζεται όταν γίνεται χρήση αστυνομικής βίας και χημικών σε ειρηνικές μαζικές διαδηλώσεις κατά των μέτρων ή όταν απεργίες κρίνονται διαρκώς παράνομες όταν εργοδότες εισφοροφυγάδες μένουν ατιμώρητοι ενώ απολυμένοι εργαζόμενοι είναι δέσμιοι της καθυστέρησης στην απονομή της δικαιοσύνης.
Η Γ.Σ.Ε.Ε. στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι η αντίδραση και η συνδικαλιστική δράση καταστέλλονται με προσαγωγές και συλλήψεις, όσο λαμβάνονται επαχθή μέτρα που πυροδοτούν εντάσεις.
Η Κυβέρνηση ας αφήσει τα φληναφήματα.
Μια και μόνη λύση υπάρχει.
Ν’αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και η «ευαισθησία» της να εκδηλωθεί πραγματικά με ενέργειες απαλλαγής από τις φοροεπιδρομές των ανθρώπων του μόχθου, οι οποίοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ, αλλά πραγματικά αδυνατούν να καταβάλουν τα επαχθέστατα χαράτσια.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα