Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
31/10/18
Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

Πριν από περίπου ένα μήνα και αφού είχαν προηγηθεί οι τραμπούκικες ενέργειες σε μια σειρά Συνδικαλιστικών Οργανώσεων μελών της ΓΣΕΕ από μεταφερόμενα στελέχη του ΠΑΜΕ (αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές) στους οποίους έχουν ασκηθεί διώξεις και έπεται συνέχεια, η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ μέσω του καθοδηγητικού τους οργάνου της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί απεργία στις 8 Νοεμβρίου επειδή έτσι αποφάσισαν τα όργανά τους.
Εκλάβαμε ως κακόγουστο αστείο την απαίτησή τους η ΓΣΕΕ να προσχωρήσει «έτσι χωρίς πρόγραμμα» στο σχεδιασμό τους, ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα βίας στα σωματεία τροφίμων, στα Εργατικά Κέντρα Πάτρας, Τρικάλων, Φλώρινας, Κατερίνης, Κοζάνης και άλλα.
Παρόλα ταύτα συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και απέρριψε ομόφωνα (πλην κομματικών «λακεδαιμονίων») την πρόταση για απεργία στις 8 Νοέμβρη ορίζοντας την αυριανή μέρα για τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, προκειμένου να λάβει αποφάσεις στη βάση του ανεξάρτητου σχεδιασμού των συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας.
Αύριο λοιπόν το ΠΑΜΕ, καλεί τα μέλη του, που στις περιπτώσεις που προαναφέραμε, λειτουργούν ως μεταφερόμενοι τραμπούκοι (αλήθεια το «πανεργατικό» έχει μέλη αγρότες, φοιτητές, εργοδότες και λοιπές δυνάμεις;;) να βρίσκονται στο κτήριο της ΓΣΕΕ για να υποχρεωθούμε να προκηρύξουμε απεργία στις 14 Νοέμβρη (καθώς στην πορεία ο σχεδιασμός τους άλλαξε όχι με την «ευλυγισία» αλλά και με τη χαμαιλεόντια προσαρμοστικότητα) προκειμένου να… «παρασύρουν» κάποιες οργανώσεις μη κομματικά καθοδηγούμενες.
Οφείλουν λοιπόν ΟΛΟΙ να γνωρίζουν ότι οι αποφάσεις των συνδικάτων παίρνονται από τα συνδικάτα και εντός των γραφείων τους. Η Συνομοσπονδία δεν θα ενταχθεί στους όποιους κομματικούς σχεδιασμούς τους.
Η τρομοκρατία τους δε μας τρομάζει και δε θα περάσει.
Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα κυριαρχήσουν παντού και πάντα εντός των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Έξω από τα συνδικάτα το κράτος, οι κυβερνήσεις, οι εργοδότες αλλά και τα κόμματα με τους έμμισθους κομματικούς υπαλλήλους τους(κυριολεκτικά και μεταφορικά).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Υ.Σ 1 Όλως περιέργως Η κυβέρνηση επιτίθεται αποκλειστικά στα συνδικάτα και τη ΓΣΕΕ.
Για το ΠΑΜΕ τσιμουδιά, αλλά και το ΠΑΜΕ τσιμουδιά…. (άραγε ποιον εξυπηρετεί η τακτική τους;)
Υ.Σ 2 Αν είχαν χιούμορ θα μας καλούσαν να συνεδριάσουμε στα γραφεία του ΠΑΜΕ και θα μας έδιναν την απόφαση του κομματικού τους οργάνου να την ψηφίσουμε.
Υ.Σ 3 Η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ικανοποίησε το αίτημα του ΠΑΜΕ και συναντήθηκε με την ηγεσία του (όπως έκανε με τον ΣΕΒ) και άλλες εργοδοτικές οργανώσεις όπως το ΠΑΜΕ έχει κάνει «εν κρυπτώ και παραβύστω».
Σε ανάλογο αίτημα του προεδρείου της ΓΣΕΕ η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ούτε καν ανταποκρίθηκε.
Ενόψει λοιπόν και της αυριανής αντισυγκέντρωσης έξω από τα γραφεία της Συνομοσπονδίας την καθιστούμε πολιτικά και επιχειρησιακά υπεύθυνη για κάθε αδίκημα που θα συντελεστεί κατά ζωής και περιουσίας και εν τέλει κατά της δημοκρατίας.

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα