ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ #ΣπάμεΤουςΜύθους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1/11/16
ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
#ΣπάμεΤουςΜύθους

Νέα ενημερωτική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκίνησε από χθες το βράδυ η ΓΣΕΕ, ενόψει της 2ης αξιολόγησης η οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε ανατροπή σημαντικών εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Με κεντρικό σύνθημα «Σπάμε τους Μύθους» αποκαλύπτουμε τι σημαίνει πρακτικά για τους εργαζόμενους μια περαιτέρω απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, ενώ παράλληλα απαντάμε με επιχειρήματα στα κάθε είδους «παπαγαλάκια» τα οποία προσπαθούν…να «θολώσουν τα νερά».
Η συμβολή όλων σας στην προσπάθεια διάδοσης του μηνύματος της ΓΣΕΕ είναι σημαντική. Όσες και όσοι διαθέτετε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να κοινοποιείτε τις σχετικές αναρτήσεις προσθέτοντας στο σχολιασμό σας το Hashtag: #ΣπάμεΤουςΜύθους , το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη καμπάνια.

Οι αναρτήσεις της ενημερωτικής καμπάνιας θα πραγματοποιούνται διαδοχικά από τους επίσημους λογαριασμούς της ΓΣΕΕ σε Facebook: gsee.gr και Twitter: @gsee_gr , το διάστημα από 31.10.2016 έως 11.11.2016 και ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ στο Τηλ: 2108202296 και στο Email: [email protected] .

Πρώτος κύκλος της καμπάνιας
#ΣπάμεΤουςΜύθους

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα