ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση και τη διοίκηση της εταιρίας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ που από κοινού σε μια επίδειξη αυταρχισμού, χρησιμοποίησαν τις αστυνομικές δυνάμεις για να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων.

Για ακόμα μια φορά σήμερα τα ξημερώματα, η αστυνομία κάνοντας χρήση βίας συνέλαβε απεργούς της επιχείρησης ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ στη Ριτσώνα Χαλκίδας , οι οποίοι περιφρουρούσαν την απεργία τους αντιδρώντας στις απολύσεις στις οποίες προχώρησε η Διοίκηση της εταιρίας η οποία έφτασε στο σημείο να υποβάλλει ακόμη και μηνύσεις στους εργαζόμενους και συνδικαλιστές.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η κυβέρνηση αφού κατήργησε κάθε εργασιακό δικαίωμα χρησιμοποιεί τα όργανα της τάξης για να ικανοποιήσει τη βουλιμία ορισμένων εργοδοτών.
 

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας Εργατ/λων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος και του Σωματείου των εργαζομένων στην εταιρία ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ στη Χαλκίδα και απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και την απόσυρση των μηνύσεων .

Ο αγώνας της Συνομοσπονδίας για να μπει οριστικό τέλος στην αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας θα συνεχιστεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα