Απαράδεκτες εργοδοτικές μεθοδεύσεις στην εταιρεία SECURITY ICTS

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει ως απαράδεκτη και προκλητική την ενέργεια της εργοδοσίας της εταιρείας security ICTS η οποία μέσω διευθυντικών της στελεχών καθοδήγησε εργαζόμενους της εταιρείας να προπηλακίσουν συναδέλφους τους και συνδικαλιστές οι οποίοι μετείχαν σε τριμερή συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας με θέμα την απόλυση εργαζόμενης συνδικαλίστριας.

Την ώρα που οι εργοδότες αποθρασύνονται όλο και περισσότερο οχυρωμένοι πίσω από την κυβερνητική πολιτική, ο νόμος της ζούγκλας κερδίζει καθημερινά έδαφος σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη εταιρεία φύλαξης, συνδικαλίστρια προσωρινής διοίκησης επιχειρησιακού σωματείου αντί να υπερασπιστεί την απολυμένη συνάδελφο της ,όπως ορίζει το συνδικαλιστικό της καθήκον, τάχθηκε απέναντι της με έγγραφη μάλιστα αναφορά της στο ΣΕΠΕ.

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα και καλεί τους εργαζόμενους να αντιληφθούν ότι σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές η αντιπαλότητα μεταξύ εργαζομένων μόνον αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τους ίδιους .

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα