ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

Στη λίστα με τις εταιρείες που σκοπό έχουν – με πρόσχημα την χρηματοοικονομική κρίση – να καταπνίξουν ετσιθελικά και αυθαίρετα κάθε συνδικαλιστική φωνή και δράση έρχεται να προστεθεί και το εργοστάσιο ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ του ομίλου PLIAS A.B.E.E με την απόλυση 9 εργαζομένων.

Η διοίκηση του ομίλου PLIAS A.B.E.E δεν σεβάστηκε ούτε την απόφαση που πάρθηκε κατά τη διάρκεια της τριμερoύς συνάντησης η οποία έγινε παρουσία του Γ. Γραμματέα του υπουργείου Απασχόλησης, εκπροσώπων της ΓΣΕΕ- Ομοσπονδίας και του σωματείου των εργαζομένων της εταιρείας, για μια δεύτερη συνάντηση με σκοπό την εξεύρεση αποδεκτής λύσης.

Η αδιάλλακτη και αντεργατική στάση της εταιρείας να μην ανακαλέσει τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις, σε μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος εκφοβισμού και καταστολής της συνδικαλιστικής δράσης του σωματείου και όσων εργαζομένων συμμετέχουν σε αυτό, αποτελεί πρόκληση για τους εργαζόμενους.

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την έντονη αντίθεση της στις μεθοδευμένες απολύσεις και δηλώνει προς τη διοίκηση του ομίλου ότι οι αγώνες θα ενταθούν. Η εργασιακή τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να αντιπαλέψουν κάθε αντεργατικό μέτρο που τους αφαιρεί την προοπτική για αξιοπρεπείς συνθήκες και όρους εργασίας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα