ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΓΣΣΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3/3/2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΓΣΣΕ

Πραγματοποιείται την Πέμπτη 6/3/08 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Αθήνα), νέα συνάντηση διαπραγμάτευση, για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας έτους 2008 μεταξύ της ΓΣΕΕ και των Εργοδοτικών Οργανώσεων (ΣΕΒ – ΓΣΕΒΕΕ – ΕΣΕΕ).

Η ΓΣΕΕ απαιτεί και διεκδικεί ουσιαστικές και πραγματικές αυξήσεις μισθών και ημερομισθίων που θα αποκαθιστούν και θα βελτιώνουν την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, η οποία έχει μειωθεί δραματικά λόγω και της ανεξέλεγκτης ακρίβειας των τιμών.

Οι εργαζόμενοι με τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις τους έστειλαν ισχυρό μήνυμα προς τους Εργοδότες και την κυβέρνηση ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα για την ικανοποίηση και λύση των οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων τους.

Ελπίζουμε οι εργοδότες να προσέλθουν στη συνάντηση με ουσιαστικά βελτιωμένη οικονομική πρόταση και ουσιαστική απάντηση στα θεσμικά μας αιτήματα που θα ικανοποιούν τις δίκαιες απαιτήσεις μας, διαφορετικά ο δρόμος του αγώνα θα είναι και πάλι η απάντηση.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα