Δελτίο Τύπου – Σύσκεψη ΓΣΕΕ με Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 3/10/2012 μαζική σύσκεψη της ΓΣΕΕ των Ομοσπονδιών και των Εργ.Κέντρων Αττικής ,με θέμα: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ»

Συζητήθηκαν διεξοδικά οι δραματικές επιπτώσεις των καταστροφικών μέτρων για τους εργαζόμενους ,τους συνταξιούχους, τους ανέργους και συνολικά την κοινωνία αλλά και την οικονομία ,ενώ αναλύθηκε το αγωνιστικό και απεργιακό πρόγραμμα των συνδικάτων .

Επιβεβαιώθηκε από όλες τις τοποθετήσεις των προέδρων των Ομοσπονδιών και των Εργ.Κέντρων Αττικής η αποφασιστικότητα να ενταθεί ο ενωτικός και συντονισμένος αγώνας των εργαζομένων ώστε
ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Οι άμεσες δράσεις των συνδικάτων έχουν καθοριστεί ως εξής:

  1. Πέμπτη 4/10/2012 και ώρα 12:00 παράσταση διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και των προεδρείων των Ομοσπονδιών και των Εργ.Κέντρων Αττική στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).
  2. Δευτέρα 8/10/2012 ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ώρα 6μ.μ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  3. Απεργιακές κινητοποιήσεις σε συντονισμό με την ΑΔΕΔΥ ανάλογα με τους κυβερνητικούς και τροϊκανούς σχεδιασμούς.

Η ενότητα και η μαζικότητα των εργαζομένων και της κοινωνίας στις δράσεις , στα Συλλαλητήρια και στις Απεργίες των συνδικάτων είναι οι
ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προϋπoθέσεις για την ενίσχυση και αποτελεσματικότητα των Αγώνων μας, για την απόκρουση των βάρβαρων Νεοφιλελεύθερων μνημονιακών μέτρων Κυβέρνησης και Τρόικα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10/2012 και ώρα 6μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα