Συνεχίζεται ο αγώνας των εργαζομένων της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την πλήρη και αμέριστη συμπαράστασή και αλληλεγγύη της στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, που για 8η ημέρα συνεχίζουν την διαμαρτυρία και τον αγώνα τους έξω από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
Οι εργαζόμενοι από την ακριτική Ελλάδα απαιτούν την υλοποίηση των δεσμεύσεων για τη χρηματοδότηση μιας βιώσιμης μονάδας που απασχολεί 1500 εργαζόμενους.
Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την παρέμβαση του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος με την υποστήριξη δύο διμοιριών των ΥΜΕΤ, «σάρωσαν» τις σκηνές, την μικροφωνική και τα προσωπικά είδη των εργαζομένων που διανυκτερεύουν έξω από το Υπουργείο.
Οι εργαζόμενοι δυναμωμένοι και αγανακτισμένοι όσο ποτέ από τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές και από τον εμπαιγμό και τις υπαναχωρήσεις της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών συνεχίζουν και εντείνουν τον αγώνα απαιτώντας τη χορήγηση των απαραίτητων εγγυήσεων προκειμένου οι τράπεζες να χρηματοδοτήσουν την επαναλειτουργία της εταιρείας καθώς και τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα