Η ΓΣΕΕ στο πλευρό της Κων/νας Κούνεβα

Η ΓΣΕΕ το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα και στο πλευρό της Γενικής Γραμματέας του Σωματείου Καθαριστριών συναδέλφισας Κων/νας Κούνεβα που δέχθηκε δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι της.

Η μαχητική συνδικαλιστική της δράση με την υποστήριξη και συμμετοχή της ΓΣΕΕ, του Ε.Κ.Α και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των καθαριστριών, ενόχλησαν σφοδρότατα τους εργολάβους – εργοδότες, σε ένα κλάδο με πάρα πολλά προβλήματα.

Η εγκληματική αυτή επίθεση καταδικάζεται και αντιμετωπίζεται δυναμικά από το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα που είναι αποφασισμένο να μην αφήσουν την Κωνσταντίνα και όλες τις συναδέλφους της σε κάθε μορφή εκμετάλλευσης.

Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε και πετύχαμε να της παρασχεθεί η καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα και υποστήριξη στο μεγαλύτερο και καλύτερο Νοσοκομείο της χώρας ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις στην υγεία της. Για αυτό το λόγο είμαστε σε σταθερή και μόνιμη επαφή και ενημέρωση με το Νοσοκομείο, τους Γιατρούς και την Μητέρα της.

Απαιτούμε την άμεση και πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης από την Αστυνομία και τη δικαιοσύνη με τους ανάλογους ταχύτατους ρυθμούς που κινήθηκε στο παρελθόν κατά των απεργών !

Η ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ και η ΟΙΥΕ είναι δίπλα στην οικογένεια της Κωνσταντίνας και θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να αποκατασταθεί στο καλύτερο δυνατό βαθμό η υγεία της, να εξασφαλισθεί στη συνέχεια μια αξιοπρεπής και ανθρώπινη διαβίωση αλλά και να τεθεί τέρμα στην εργοδοτική αυθαιρεσία και στην καταπάτηση κάθε έννοιας εργατικής νομοθεσίας στον κλάδο.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα