ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8/5/16

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Eνωτικά, μαζικά και αγωνιστικά, οι εργαζόμενοι διαδήλωσαν για ακόμη μία φορά ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης που ρίχνουν την ταφόπλακα σε ασφαλισμένους, συνταξιούχους και σε ολόκληρη την Ελληνική Kοινωνία.
Η Κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου είχε προγραμματιστεί και ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ενώ μετά τις ομιλίες των συνδικαλιστικών εκπροσώπων ακολούθησε πορεία η οποία κατέληξε στο Κοινοβούλιο.
Η κυβέρνηση με τροπολογίες της τελευταίας στιγμής, το περιεχόμενο των οποίων δεν προλαβαίνουν να μάθουν ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές της, ετοιμάζεται να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο και να φέρει έναν νόμο, που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εξαθλιώνει εργαζόμενους και συνταξιούχους και να στερεί κάθε ελπίδα από τους ανέργους, οδηγώντας τους στην απόγνωση.
Η ΓΣΕΕ με γνώμονα το συμφέρον των ανθρώπων του μόχθου, τους οποίους και εκπροσωπεί, διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση, ότι θα συνεχίσει τον αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο, που έχει στην διάθεσή της .
Όσο οι κυβερνώντες παραμένουν προσηλωμένοι, σε σκληρά και αδιέξοδα μέτρα, τόσο ο αγώνας θα αποτελεί μονόδρομο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα