ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1/10/19
ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

 

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο, η Γενική Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καβάλας, από στελέχη του Π.Α.ΜΕ.
Το Π.Α.ΜΕ συνεχίζει να επιδεικνύει τις “δημοκρατικές” του αρχές επιχειρώντας να επιβάλει με τη βία τον “ετσιθελισμό” του.
Αυτή τη φορά, οι γνωστές τραμπούκικες πρακτικές μελών του Π.Α.ΜΕ, αλλά και “εξωσχολικών” που χρησιμοποιεί ως μπράβους στις βιαιότητές του, έλαβαν χώρα στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.
Στο πλαίσιο της τακτικής «αποφασίζομεν και διατάσσομεν και με τη βία επιβάλουμε», το μέλος του Π.Α.ΜΕ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, Ιωάννης Γιαγκίδης, στην προσπάθειά του να εμποδίσει το Δ.Σ να πάρει αποφάσεις, κάτι που τελικά δεν κατάφερε, μετά το πέρας του Συμβουλίου, χτύπησε στο κεφάλι τη Γενική Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου την ώρα που εξερχόταν του κτηρίου. Παράλληλα, χωρίς καμία ενοχή για την πράξη του, την ώρα που οι «κομπάρσοι» που είχε φέρει μαζί του μπούκαραν στο κτήριο συνέχιζε να γρονθοκοπεί τη Γενική Γραμματέα με αποτέλεσμα εκείνη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να τραυματιστούν και άλλα μέλη της Διοίκησης.
Αυτές είναι οι αντιδημοκρατικές πρακτικές που θέλει να επιβάλει το Π.Α.ΜΕ εντός των συνδικάτων. Αυτές είναι οι πρακτικές που προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει η Σταλινική φράξια -μέλος της ΠΣΟ (μιας κατ΄ επίφαση «παγκόσμιας» συνδικαλιστικής ομοσπονδίας).
Αυτές όμως οι πρακτικές είναι απορριπτέες από τους ίδιους τους εργαζόμενους, ας το κατανοήσουν κάποια στιγμή.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδικάτων βρίσκονται από τη μεριά της δημοκρατίας, της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας.
Ό,τι και να κάνει το Π.Α.ΜΕ, το δίκαιο και η δημοκρατία δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα