ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

12/1/2016

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ απαντώντας στις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές που υλοποιούνται με μεθοδεύσεις και τεχνάσματα, συγκαλεί την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 8.30 π.μ στο ξενοδοχείο PARK το Γενικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας.

Στο Γενικό της Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας (μίνι συνέδριο), με τη συμμετοχή όλων των προέδρων των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών, θα δώσουμε την αγωνιστική και απεργιακή απάντηση στο «τέρας» του ασφαλιστικού που η κυβέρνηση βαφτίζει μεταρρύθμιση.

Η Κυβέρνηση με ένα δραματοποιημένο – θεατρικό σκηνικό δήθεν διαπραγμάτευσης και  με υπόγειες διαρροές και προσωπικές επιθέσεις σε βάρος των εκπροσώπων των εργαζομένων, επιχειρεί να επιμερίσει και να μεταθέσει τις ευθύνες.

Οι εργαζόμενοι όμως και οι θεσμικοί τους εκπρόσωποι, σε αντίθεση με την κυβέρνηση, και μνήμη έχουν και θέληση να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Για τη ΓΣΕΕ η συνέχιση του αγώνα είναι μονόδρομος!

Συμμετέχουμε μαζί με την ΑΔΕΔΥ στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12.00 και συγκεντρωνόμαστε στην Πλατεία Ομονοίας.

Το επόμενο διάστημα ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ και αποφασίζουμε Ενωτικά και Αγωνιστικά για την Προστασία της Κοινωνικής Ασφάλισης και των δικαιωμάτων μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα