ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

12/10/15

ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Η ΓΣΕΕ και οι Έλληνες εργαζόμενοι πενθούν μαζί με τον Τούρκικο λαό για τα αθώα θύματα της άνανδρης βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας στο κέντρο της Άγκυρας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τον Τούρκικο λαό, τα συνδικάτα και ιδιαίτερα τις οικογένειες των θυμάτων.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση ενάντια σε ανθρώπους που συμμετείχαν σε πορεία ειρήνης,

Ζητάμε από τις τουρκικές αρχές να οδηγήσουν γρήγορα ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της ειδεχθούς σφαγής που έχει στόχο την αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας και της κοινωνίας και την τρομοκράτηση των πολιτών λίγες εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 1ης Νοεμβρίου 2015.

Η Συνομοσπονδία εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στον Τουρκικό λαό και τους εργαζόμενους της χώρας και επιβεβαιώνουμε την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τα Τουρκικά συνδικάτα για την προάσπιση της ειρήνης και της δημοκρατίας στις χώρες μας και την ευρύτερη περιοχή.
                                                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ