Δελτίο Τύπου -ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ

Κυβέρνηση και Τρόικα εμμένουν στις καταστροφικές πολιτικές, επιδεικνύοντας προσήλωση στην εφαρμογή υφεσιακών πολιτικών.

Οι Έλληνες εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της ανεργίας, την καταστρατήγηση βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων, τους μισθούς πείνας, τη φορολογική επιδρομή, φορτωμένοι με τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων.

H κυβέρνηση ακολουθώντας την γνωστή πλέον τακτική ανοίγω ένα ζήτημα μετράω αντιδράσεις και προχωρώ, θέτει τώρα την άρση των πλειστηριασμών, το θέμα των ομαδικών απολύσεων , νέα φορομπηχτικά μέτρα, νέα χαράτσια και σενάρια περικοπών συντάξεων με κριτήριο τα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα των συνταξιούχων.

Λέμε ως εδώ….ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!

Αν θέλετε να μαζέψετε χρήματα για τα «ταμεία» των δανειστών μας, καταπολεμήστε την αδήλωτη εργασία, τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή. Δεν είναι δυνατόν ο Ελληνικός λαός, ο κόσμος της μισθωτής εργασίας, οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι, να επωμίζονται διαρκώς την διαχρονική «ανικανότητα» ορισμένων να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις πραγματικές «πληγές» του δημοσιονομικού προβλήματος.

Η ΓΣΕΕ την ερχόμενη εβδομάδα και με βάση την απόφαση του Γενικού της Συμβουλίου θα προχωρήσει σε συνεδρίαση των οργάνων της Συνομοσπονδίας ώστε να καθορίσει τον τρόπο αντίδρασης στην συνεχιζόμενη ανάλγητη πολιτική κυβέρνησης και τρόικα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ