21/10/1918 – 93 χρόνια ΓΣΕΕ

Συμπληρώνονται σήμερα ενενήντα τρία χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ στις 21-10-1918.

Η ΓΣΕΕ ως η τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας στη μακροχρόνια διαδρομή της έχει να επιδείξει σημαντικό και ιστορικό έργο και κατακτήσεις για τους εργαζόμενους και τη χώρα.

Η αναγκαιότητα ενότητας όλων των εργαζομένων της χώρας μας σε μια ενιαία εργατική και αγωνιστική τριτοβάθμια οργάνωση οδήγησε στην ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας .

Σήμερα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τη χώρα και τους εργαζόμενους που τα εργασιακά δικαιώματα βρίσκονται στο στόχαστρο της κυβέρνησης, των δανειστών και του νεοφιλελευθερισμού η αναγκαιότητα ενότητας και αγώνων για την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των ανθρώπων του μόχθου.

Η ΓΣΕΕ ως η τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας στη μακροχρόνια διαδρομή της έχει να επιδείξει σημαντικό και ιστορικό έργο.

Ενενήντα τρία χρόνια από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας η ανάγκη για μαζικούς και ενωτικούς αγώνες ώστε να αντιμετωπισθούν τα τεράστια και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία είναι και σήμερα επίκαιρη όσο ποτέ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα