24ωρη Πανελλαδική Απεργία για τη Δημόσια Περιουσία και τα κοινωνικά αγαθά

Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει τον αγώνα και τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ομοσπονδιών των ΔΕΚΟ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική εκποίησης των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών .

Με κεντρικό σύνθημα: ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ

η Συνομοσπονδία καλεί όλους τους εργαζόμενους στις υπό εκποίηση επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 9 Ιουνίου και στο συλλαλητήριο την ίδια ημέρα στις 11 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

H απεργία και ο αγώνας των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ έχει στόχο και σκοπό τη διασφάλιση των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών κοινής ωφέλειας που αποτελούν μοχλό ανάπτυξης της χώρας και υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Αντιδρούμε και απεργούμε ενάντια στις εκβιαστικές απαιτήσεις των Τροϊκανών οι οποίοι για να διασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα και κέρδη προωθούν τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές .

Στην απεργία μετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά για τη διευκόλυνση συμμετοχής των απεργών στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, θα απεργήσουν ως εξής:

ΟΑΣΑ: από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 πμ και από την 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας .

ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 πμ

Για τον καθορισμό της περαιτέρω δράσης συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ ενώ την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 10:30 π.μ. θα συνεδριάσουν από κοινού οι Εκτελεστικές Επιτροπής της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

ΟΛΟΙ στην Απεργία των ΔΕΚΟ και στη συγκέντρωση των Συνδικάτων στις 11:00 π.μ, στην πλ. Κλαυθμώνος.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα