Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις – Απάντηση στις Εκποιήσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 2/6/11 κοινή συνέντευξη τύπου της ΓΣΕΕ, των ομοσπονδιών και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, στην οποία παρουσιάστηκαν και τεκμηριώθηκαν οι λόγοι και οι αντιρρήσεις ενάντια στα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος που εξήγγειλε η κυβέρνηση το οποίο εκτός των άλλων προβλέπει την εκποίηση των ΔΕΚΟ των οργανισμών και επιχειρήσεων του δημοσίου.
Στην συνέντευξη τύπου της ΓΣΕΕ συμμετείχαν και ανέπτυξαν τις θέσεις των συνδικάτων οι εξής οργανώσεις: ΕΚΑ, ΟΜΥΛΕ, ΟΤΟΕ, ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ, ΟΜΕ-ΟΤΕ, ΠΟΕΜ, ΠΟΣ, ΠΟΣΤ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Κοινή διαπίστωση και ενιαία θέση όλων των οργανώσεων μελών της ΓΣΕΕ, αναδείχθηκε η ανάγκη απόκρουσης και ακύρωσης των εκβιαστικών απαιτήσεων των «Τροικανών» που αποδέχεται και υλοποιεί η Κυβέρνηση ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία, υποθηκεύοντας το μέλλον και την προοπτική της χώρας.
Με κεντρικό και κοινό σύνθημα «ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ» καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε μαζικό και ενωτικό αγώνα, όπως και όλους τους Έλληνες πολίτες να συστρατευτούν και να συμμετάσχουν στις αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων. Σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ οριστικοποιήθηκε η 15η Ιουνίου ως ημέρα πραγματοποίησης γενικής 24ωρης απεργίας
Καλούμε όλους τους κοινωνικούς θεσμούς και όλους τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή, στο Συλλαλητήριο των συνδικάτων το Σάββατο 4/6 στις 11 η ώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα