Δικαίωση της ΓΣΕΕ για την απαλλαγή εγγραφής των οικοδόμων στα επιμελητήρια

Μετά από έντονο και αποφασιστικό διάβημα της ΓΣΕΕ, προς την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, υπήρξε θετική εξέλιξη και ικανοποίηση του δίκαιου και αυταπόδεικτου αιτήματος της Συνομοσπονδίας περί μη εγγραφής και συνδρομής των εργαζομένων οικοδόμων στα αντίστοιχα επιμελητήρια.
Απαντώντας στο έγγραφο της ΓΣΕΕ, το Υπουργείο Οικονομικών, Γενική Γραμματεία Φορολογίας με το υπ.αριθμ. 1043614/207/0015 έγγραφό της προς όλες τις ΔΟΥ ξεκαθαρίζει το θέμα και απαλλάσσει τους συναδέλφους οικοδόμους από αυτή την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.
Μετά τα παραπάνω πρέπει τα Εργατικά Κέντρα να ενημερώσουν τους συναδέλφους οικοδόμους ώστε να μην επιβαρύνονται οικονομικά αλλά και να μην ταλαιπωρούνται στις εφορίες. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας κοινοποιούμε την επιστολή της ΓΣΕΕ και την απάντηση (έγγραφο) του Υπουργείου Οικονομικών.
Με την ενωμένη και αποφασιστική δράση και παρέμβασή μας προωθούμε τα αιτήματά δίνουμε λύσεις ικανοποιητικές, αντιπαλεύουμε τις αρνητικές και αντεργατικές πολιτικές.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα