Απαράδεκτη – αντεργατική συμπεριφορά του ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη Διοίκηση της εταιρίας «THEROS INTERNATIONAL GAMING INC» που έχει την εκμετάλλευση του «ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ» και η οποία αποφάσισε παράνομα και καταχρηστικά την εφαρμογή 4μερης εργασίας για 136 από τους 337 εργαζόμενους στο Καζίνο του Ρίο.
Με πρόσχημα τη διεθνή κρίση (αλήθεια πόσο μειώθηκαν οι παραγγελίες και οι εξαγωγές της;) καταπατά τους Νόμους και την Εργατική Νομοθεσία συνθλίβει τους εργαζόμενους απλά και μόνο για να διατηρήσει την υπερ-κερδοφορία της.
Η εργοδοτική αυθαιρεσία δεν έχει όρια για τους επιχειρηματίες του τζόγου και των υπερ-κερδών στη χώρα μας, οι οποίοι αποθρασύνθηκαν αφού για την αντεργατική και αντικοινωνική τους συμπεριφορά επιβραβεύθηκαν από την Κυβέρνηση με την ανάθεση και του ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!
Καλούμε την Κυβέρνηση και τα Υπουργεία Απασχόλησης- Τουρισμού και Οικονομικών αντί να εξαγγείλουν «προγράμματα» ανεργίας, να επιβάλουν και να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας και να υποχρεώσουν την εταιρία «ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ» την πλήρη απασχόληση όλου του προσωπικού και τον αυστηρό λειτουργικό και οικονομικό έλεγχο σύμφωνα με τους Νόμους και την άδεια λειτουργίας της επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν τέτοιες αυθαιρεσίες και είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν αποφασιστικά και δυναμικά με κάθε μέσον για να προστατεύσουν τη δουλειά και τα δικαιώματά τους.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα