ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΕ

15/1/2007

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΣΕΕ

Συνεδρίασε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2007 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και συζήτησε τα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα του 33ου Συνεδρίου της Συνομοσπονδίας καθώς και τις δραστηριότητες του επομένου διαστήματος καταλήγοντας στις εξής αποφάσεις:
1. Στην πορεία προς το 33ο Συνέδριο θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων και τέσσερις (4) περιφερειακές προσυνεδριακές συσκέψεις στις έδρες των εργατικών κέντρων Βέροιας, Βόλου, Πάτρας και Ρεθύμνου. Επίσης στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί προσυνεδριακή σύσκεψη με θέμα «Νεολαία και Συνδικάτα».
2. Η ΓΣΕΕ θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις – κινητοποιήσεις των μεταναστών που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Φεβρουαρίου 2007 με θέμα την νομιμοποίηση των μεταναστών και τον ρατσισμό.
3. Αποφασίστηκε η κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους Συμβασιούχους, στις 15 Φεβρουάριου 2007 και πραγματοποίηση συγκέντρωσης την ίδια μέρα στον Αρειο Πάγο όπου θα συζητείται η αναίρεση του Εισαγγελέα του Α. Πάγου κατά της ομόφωνης απόφασης της ολομέλειας που δικαιώνει δικαστικά τους συμβασιούχους.

Τέλος δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στις κινητοποιήσεις και στον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ για την απόκρουση των ιδιωτικοποιήσεων, την κατάργηση των ΣΣΕ και των εργασιακών σχέσεων. Οι προσπάθειες επέκτασης του «μοντέλου» ΟΤΕ, στη ΔΕΗ και στις άλλες ΔΕΚΟ, θα αντιμετωπισθεί ενιαία και δυναμικά.

ΚοινοποιήστεShare on Facebook
Tweet about this on Twitter