ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΕ

19/1/2007

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΣ Ο Τ.ΑΣΛΑΜ

Εκδικάστηκε σήμερα μετά από αρκετές αναβολές, η υπόθεση του Προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβεντ Ασλάμ. Όπως ήταν αναμενόμενο, μια και το «κατασκευασμένο» κατηγορητήριο της Πακιστανικής Κυβέρνησης, ήταν διάτρητο, υπήρξε ομόφωνη και πανηγυρική ΑΘΩΩΣΗ και άρση κάθε περιοριστικού μέτρου από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Έτσι, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι οι «ανησυχούντες πολίτες» της Καβάλας για την τύχη των χρημάτων της ΓΣΕΕ (!), που είχαν κατατεθεί ως εγγύηση προσωρινής αποφυλάκισης, τα οποία επιστρέφονται στη ΓΣΕΕ.

Αυτή η θλιβερή μειοψηφία που συντάχθηκε με την Πακιστανική χούντα στη δίωξη και απέλαση ενός αθώου ανθρώπου-αγωνιστή θα πρέπει να νιώθει αρκετά άβολα, μια και απρόσκοπτα θα συνεχιστεί η προσπάθεια αποκάλυψης της παράνομης απαγωγής των Πακιστανών.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει τον αγώνα και την υποστήριξη των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, όλων των πολιτών στην Ελληνική επικράτεια που μάχονται για τις αρχές και αξίες της Δημοκρατίας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚοινοποιήστεShare on Facebook