Απαράδεκτη ολιγωρία στην υπόθεση της συναδέλφου Κωνσταντίνας Κούνεβα

Η ΓΣΕΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για την απαράδεκτη- χρονοβόρα και ελλιπέστατη διαδικασία διερεύνησης της δολοφονικής επίθεσης κατά της συναδέλφοu- συνδικαλίστριας Κων/νας Κούνεβα.
Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας, η διερεύνηση της υπόθεσης και ο εντοπισμός των ενόχων είναι ακόμα ουσιαστικά στο σημείο μηδέν σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τις απεργίες και τους απεργούς όπου οι διαδικασίες ολοκληρώνονται σε χρόνο μηδέν!
Η ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ, η ΟΙΥΕ με καθημερινή και ουσιαστική παρέμβαση στέκεται στο πλευρό της συναδέλφισσας Κούνεβα και της οικογένειας της, δεδομένου πως το πρόβλημα και η υπόθεση αυτή είναι υπόθεση ολόκληρου του Σ. Κινήματος για αυτό δεν πρόκειται να ανεχθούμε την παραπομπή της σοβαρότατης αυτής υπόθεσης στις ελληνικές Καλένδες !
Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά την απαίτησή μας για:
• Την άμεση και πλήρη διαλεύκανση από την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη της δολοφονικής αυτής επίθεσης.
• Τον εντοπισμό και την αυστηρή τιμωρία των ενόχων.
• Την ενεργοποίηση και παρέμβαση του Υπουργείου Απασχόλησης και των επιθεωρήσεων εργασίας, ώστε να δοθεί τέλος στην εργοδοτική αυθαιρεσία στον κλάδο των καθαριστριών.
• Την άμεση συνάντηση της Υπ. Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας με τη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ, την ΟΙΥΕ και του σωματείου του κλάδου, για να αντιμετωπισθούν ριζικά και αποτελεσματικά τα τεράστια προβλήματα του κλάδου, σύμφωνα με τις ολοκληρωμένες προτάσεις του Σ. Κινήματος.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
 

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα