Αγωνιστικό συλλαλητήριο Τετάρτη 31/10 και ώρα 18.00 στα Προπύλαια

Η ΓΣΕΕ μαζί με την ΑΔΕΔΥ στo πλαίσιo των δράσεων και κινητοποιήσεων, πραγματοποιούν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/10 ημέρα κατάθεσης του προϋπολογισμού στις 18:00 στα Προπύλαια, για τις περικοπές στην παιδεία, στην υγεία και στις κοινωνικές παροχές.

Η κατάθεση του πιο σκληρού, άδικου και αντικοινωνικού προϋπολογισμού λιτότητας, φόρων και ύφεσης, κατ’απαίτηση των τοκογλύφων δανειστών επιβαρύνει δραματικά το βιοτικό και κοινωνικό επίπεδο των πολιτών χωρίς να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της οικονομίας και της χώρας.

Το πρόγραμμα δε βγαίνει, η ψυχή της κοινωνίας βγαίνει!

Οι σχεδιαζόμενες νέες ισοπεδωτικές ανατροπές στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα, θα μετατρέψουν βίαια τη χώρα και τους εργαζόμενους σε υπόδουλους σκλάβους του προηγούμενου αιώνα, χωρίς να αντιμετωπίζουν τη λερναία ύδρα του χρέους και των ελλειμμάτων παρά μόνο διευρύνουν τα κέρδη και τα προνόμια των τραπεζιτών και των μεγαλοεργοδοτών.

Οι λίστες και οι «ληστές», οι φοροφυγάδες και οι φοροκλέφτες «ζουν και βασιλεύουν και τον κόσμο διαφεντεύουν» σχεδιάζοντας την υφαρπαγή των κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών σε βάρος της κοινωνίας και του δημόσιου συμφέροντος.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Την Τετάρτη 31/10 και ώρα 18:00 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Σημείωση: Σε συνεννόηση με την ΑΔΕΔΥ και ανάλογα με την οριστικοποίηση των νέων μέτρων θα εξαγγελθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ