Δράσεις ΓΣΕΕ Λαμία-Καρδίτσα 21/3/2024

Σε πόλεις της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας συνεχίζεται και σήμερα η περιοδεία κλιμακίων της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων της Συνομοσπονδίας ενόψει της Γενικής Απεργίας στις 17 Απριλίου.
Τα συνδικαλιστικά στελέχη επισκέφθηκαν τη Λαμία και την Καρδίτσα και είχαν συναντήσεις με εργαζόμενους των συγκεκριμένων περιοχών, από τους οποίους ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Στη Λαμία τα κλιμάκια της ΓΣΕΕ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, επισκέφθηκαν εργοστασιακούς χώρους στη βιομηχανική ζώνη ενώ είχαν συναντήσεις με μέλη επιχειρησιακών σωματείων. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν για τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα της Γενικής Απεργίας και κάλεσαν τους εργαζόμενους της πόλης να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση του Απριλίου.
Ανάλογες δράσεις έγιναν και στην Καρδίτσα. Συνεντεύξεις τύπου στα τοπικά μέσα, διανομή ενημερωτικού  έντυπου υλικού σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, συναντήσεις με εργαζόμενους από διάφορους εργασιακούς κλάδους και το απόγευμα θα ακολουθήσει στο Εργατικό Κέντρο ευρεία σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών.