ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση του κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία επιτίθεται – τάχα μέσω “εύλογων ερωτημάτων” – στη ΓΣΕΕ, ενοχλημένοι προφανώς από τα δημοσκοπικά ευρήματα συνδρομητικής έρευνας που διεξήγαγε για λογαριασμό μας γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων, επιθυμούμε ν’ απαντήσουμε ως εξής:
Καταρχήν τα ερωτήματα της έρευνας ήταν αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας και μόνο. Η έρευνα ήταν συνδρομητική γεγονός που σημαίνει ότι περιελάμβανε πληθώρα ερωτημάτων, πολλών και διαφορετικών φορέων, οι οποίοι έθεσαν ερωτήματα του δικού τους ενδιαφέροντος ο καθένας και το (χαμηλότατο) κόστος διαμοιράστηκε σε όλους.
Είναι λυπηρό που το Κυβερνών κόμμα, 1,5 χρόνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, εξακολουθεί να λειτουργεί ως ανταγωνιστικό στη ΓΣΕΕ συνδικάτο και μάλιστα με τρόπο αντιδημοκρατικό.
Όπως άλλωστε αντιδημοκρατικό είναι να μας εγκαλούν για την επιλογή του μέσου δημοσιοποίησης της έρευνάς μας. Μην ανησυχούν…την επόμενη φορά θα τους ζητήσουμε την άδεια τους…
Σε κάθε περίπτωση μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι επιδεικνύονται αυτού του τύπου τα ανακλαστικά σε βάρος της Συνομοσπονδίας, ενώ ανάλογες δημοσκοπήσεις του παρελθόντος, που αφορούσαν προηγούμενες Κυβερνήσεις,  αξιοποιήθηκαν “δεόντως” από τον αντιπολιτευόμενο τότε ΣΥΡΙΖΑ…
Υ.Γ. Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την έρευνα της Συνομοσπονδίας, μπορούν να επισκεφτούν το παρακάτω link:
Κοινωνική έρευνα 2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΣΕΕ

Ετικέτες

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα